Kaikki artikkelit

4 syytä miksi englannin opiskelu netissä on parempaa kuin luokkahuoneessa

Moni kysyy, että “Voinko oppia englantia netissä?” Nykypäivänä vastaus on “Kyllä, todellakin!”

Perinteisesti ihmiset oppivat kielen luokassa, tai lähtemällä kielikylpyyn maahan tai alueelle missä kieltä puhutaan. Internet on kuitenkin muuttanut tämän.

Netissä on olemassa tuhansia verkkosivuja, ohjelmia ja videoita, jotka auttavat sinua tekemään mitä tahansa. Voit muistella englannin sanastoa, nauhoittaa ja kuunnella ääntämistä, sekä ottaa jopa reaaliaikaisia tunteja opettajalta.

Internet on avannut oppimisen uuden maailman, varsinkin heille jotka haluavat oppia englantia. Sillä on myös monia hyötyjä, joita luokkahuone ei vain pysty tarjoamaan.

Miksi opiskella englantia netissä

1. Voit päättää oman aikataulusi

Yksi suurimpia etuja opiskellessasi englantia netissä on, että voit tehdä sitä silloin kun se itsellesi parhaiten sopii.

Ehkäpä työskentelet iltaisin, joten et pysty osallistumaan iltakouluun, tai ehkä opiskelet päivisin yliopistossa etkä saa mahdutettua englannin tunteja lukujärjestykseen.

Internetin avulla voit kuitenkin opiskella omalla aikataululla. Sinulla ei ole vain 24/7 pääsy nettisivuille ja muihin resursseihin, vaan voit myös jutella tutorin kanssa Skypessä tai ottaa jopa englannin kurssin.

2. Vähemmän stressaavaa

Moni meistä jännittää englannin puhumista muiden ihmisten läsnäollessa; saatamme hävetä lausumista tai rajallista sanastoa, tai sitten pelkäämme virheiden tekemistä. Se on normaalia. Kuitenkin, jos opiskelet englantia netissä, sinun ei tarvitse pelätä tätä.

Voit harjoitella puhumista ja ääntämistä ilman huolta tyhmältä näyttämisestä. Voit työskennellä pelkästään opettajan kanssa, jonka ansiosta sinun ei tarvitse pelätä muiden oppilaiden edessä mokaamista.

3. Sinulla on välitön pääsy sanakirjoihin ja kuviin

Kun opiskelet netissä, pääset helposti katsomaan hyödyllisiä lähteitä, kuten nettisanakirjoja tai kuvia.

Esimerkiksi saatat lukea artikkelia ja näet sanan porch. Et tiedä mitä porch tarkoittaa, joten etsit sen ja näet kuvan, jonka jälkeen välittömästi ymmärrät mitä sana tarkoittaa. Upeaa, että se on mahdollista.

Netissä on myös mahtavia sanakirjoja, mukaan lukien englannin opiskelijoille tarkoitettu Merriam-Webster’s Learner’s Dictionary.

Jos opiskelet jotain netissä, kuten kuuntelet keskustelua tai teet kielioppiharjoitusta, sinulla voi olla selaimessasi toinen ikkuna auki ja voit kirjoittaa siihen sanan mitä et tunnista.

4. Saat aitoja materiaaleja kuunteluun

Internet on kultakaivos aidoille englannin kuuntelun materiaaleille. Aina amerikkalaisista elokuvista tuhansiin lauluihin sekä yliopistojen luentoihin. Olemassa on kaikkea jokaisella taitotasolla sekä erilaisia aiheita.

Jos opiskelet englantia luokkahuoneessa, käytät usein materiaaleja kuten tehtävämonisteita tai oppikirjan julkaisijan käsikirjoitettuja dialogeja. Nämä ovat avuksi, mutta internet mahdollistaa pääsyn oikeaan materiaaliin - aidot ihmiset puhuvat, ja he puhuvat aiheista jotka sinua oikeasti kiinnostavat.

Lisäksi, jos opiskelet internetissä, voit ruveta tutkimaan näitä materiaaleja vaikka heti!

Aloita englannin oppiminen jo tänään!

Luo ilmainen tili ja aloita englannin opiskelu jo tänään!
Luo tili