Kaikki artikkelit

Englannin kielen tärkeys

Kuten me kaikki tiedämme, elämme globalisaation aikakaudella. Maailman universaalina kielenä, englanti on yksi globalisaation tärkeimmistä elementeistä ja sitä käytetään monessa eri maassa. Monet maailman yliopistot pitävät englantia yhtenä perusaineista noudattaakseen globaaleja trendejä. Tämän kielen taitotaso on usein tärkeä tekijä hakiessasi työpaikkaa, yliopistoon tai jäsenyyttä instituutiosta.

Pääsykokeiden ja tutustumisen jälkeen, viimeinen kierros sisältää usein haastattelun englanniksi. Yritykset huomaavat ja hyväksyvät hakijat, jotka olennaisten taitojen ja pätevyyksien lisäksi puhuvat sujuvaa englantia.

Meillä on muutamia yksinkertaisia ja miellyttäviä vinkkejä heille, jotka haluavat parantaa englannin kielen taitojaan:

  1. Käytä ainakin 5 minuuttia päivässä satujen lukemiseen englanniksi.
  2. Lue vitsejä, tai katso piirrettyjä englanniksi.
  3. Aloita päiväkirjan kirjoittaminen, vain englanniksi. Kirjoita jokapäiväisistä tapahtumista, mitä teit sinä päivänä ja mitä aiot tehdä seuraavana päivänä.
  4. Kuuntele päivittäisiä uutisia kielellä, jonka haluat oppia!
  5. Yritä puhua ystävillesi englanniksi tai seiso peilin edessä ja kuvittele, että sen toisella puolella on joku ja aloita kiinnostava keskustelu.
  6. Ajattele englanniksi!

Muista: lukeminen, katsominen, kuunteleminen, kirjoittaminen ja lopulta, puhuminen, ovat 100% varma tapa tulla loistavaksi englannin kielen puhujaksi!

Englannin kielen tärkeyden lisäksi tänä päivänä on jopa tärkeämpää työstää itseään ja oppia uusia taitoja, kuten esimerkiksi puhumaan uutta kieltä. Englanti on oikea valinta, koska se on koko maailman kieli ja se tulee taatusti auttamaan sinua ilmaisemaan itseäsi parhaalla mahdollisella tavalla, missä ikinä oletkin.

Kaiken kaikkiaan, sinun ei tulisi pelätä opiskelua, vaan olla sinnikäs.

Jos keskityt unelmiisi päivä toisensa jälkeen, et ole kaukana niiden toteuttamisesta.

Aloita englannin oppiminen jo tänään!

Luo ilmainen tili ja aloita englannin opiskelu jo tänään!
Luo tili